Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζεφύρι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά το επεισόδιο με τους 100 πυροβολισμούς

Ζεφύρι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά το επεισόδιο με τους 100 πυροβολισμούς

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής στο Ζεφύρι, μετά τους πυροβολισμούς που αναστάτωσαν τα Άνω Λιόσια το βράδυ της Τετάρτης. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΚΑΜ αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια στην περιοχή. 

Οι εικόνες με τους περισσότερους από 100 πυροβολισμούς των Ρομά έξω από ένα σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να υποπέσουν στην  αντίληψη των αστυνομικών αρχών.  

Δείτε φωτογραφίες:

Το newsit.gr παρουσίασε χθες τις πρωτοφανής εικόνες στις οποίες οι Ρόμα πυροβολούν με πιστόλια, ούζι αλλά και με τροποποιημένα όπλα. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονταν κι ένα περίστροφο το οποίο εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό, καθώς πάνω του φέρει σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.  

Δείτε βίντεο:

Αυτή την ώρα στο σπίτι στο Ζεφύρι βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ αλλά και άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να λύσουν το μυστήριο με τους πυροβολισμούς αλλά και το πως βρέθηκαν τα όπλα στην κατοχή των Ρομά.   

Δείτε φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις