Ελλάδα

Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα με 1,5 κιλό ηρωίνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άτομα στο Ζεφύρι με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας δύο Έλληνες συνελήφθησαν με 1,5 κιλό ηρωίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο Ζεφύρι ύστερα από πληροφορίες, που ανέφεραν ότι οι δύο άντρες διακινούσαν ναρκωτικά και συγκεκριμένα ηρωίνη. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στο Ζεφύρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.527 γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και 310 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της Κυψέλης και οι καταθέσεις των ανήλικων - «Ο 43χρονος είχε φυλακιστεί και στη Γερμανία» λέει ο θείος του
«Συχνά πρόσεχα τα τρία ανήλικα, δεν ήξερα για νεκρό βρέφος ούτε είχα δει χρήματα στο σπίτι» είπε ο 26χρονος Αφγανός που κρίθηκε προφυλακιστέος μαζί με το ζευγάρι
Ο 43χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος