Ελλάδα

Ζημιές στο Μετρό του Συντάγματος μετά από πορεία για απεργό πείνας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ζημιές στο Μετρό του Συντάγματος προκάλεσαν άγνωστοι λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου όταν κατά τη διάρκεια πορείας για απεργό πείνας, ομάδα αντιεξουσιαστών έσπασε ακυρωτικά μηχανήματα στο μετρό του Συντάγματος και έγραψε συνθήματα στους τοίχους.

Οπως έγινε μάλιστα γνωστό  στα Προπύλαια η ίδια ομάδα άνοιξε πανό με συνθήματα και πέταξε πυροσβεστήρες στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Οι δράστες προσπάθησαν να διεισδύσουν σε άλλη πορεία αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να προχωρήσουν σε πέντε προσαγωγές.

metro zimies metro zimies

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία