Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζήσε… εξωτικά με γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους

Ζήσε… εξωτικά με γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους

Γυρνάς από το γραφείο και πεινάς σαν λύκος, που λέει και ο λαός. Μετά από τόσες ώρες δουλειάς, τόση κούραση σωματική και πνευματική, το μόνο που σκέφτεσαι το βράδυ που επιτέλους μπαίνεις σπίτι είναι ένα λαχταριστό πιάτο φαγητό.

Ψάχνεις κάτι νόστιμο αλλά και εξωτικό, μια γεύση που δεν θα σε χορτάσει μόνο αλλά θα σε «ταξιδέψει» κιόλας. Το να μαγειρέψεις, όμως, είναι, όπως λένε και στο χωριό σου, out of the question. Πού κουράγιο τώρα, εργένης άνθρωπος, να βγάζεις τηγάνια, κατσαρόλες, να ξεκινάς να μαγειρεύεις. Κάποιες φορές είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Εκείνο που θέλεις, λοιπόν, είναι κάτι εύκολο, γρήγορο αλλά και συγχρόνως να μην είναι junk. Να είναι ποιοτικό, αλλά και όχι ιδιαιτέρως συνηθισμένο. Τι να ‘ναι αυτό που ψάχνεις; Ένα ωραίο, νόστιμο Ταϊλανδέζικο πιάτο μήπως;

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Ταϊλανδέζικο θέλεις; Μάλιστα. Είναι εδώ τα “AB You’ll love” Thai Edition, με 6 νέα λαχταριστά γεύματα της σειράς #WorldCuisines, που σε περιμένουν να σε ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς, εξωτικούς και άκρως απολαυστικούς.

Όπως λένε και στην Ασία, εξάλλου, “ένα ταξίδι είναι το μόνο πράγμα που, παρότι ξοδεύεις χρήματα, γίνεσαι πιο πλούσιος”. Εν καιρώ κορονοϊού, τα ταξίδια που μπορεί να κάνει κανείς είναι λιγοστά. Τα πιο… εύκολα (και τα πιο οικονομικά συγχρόνως) είναι τα γευστικά ταξίδια. Σαν αυτά που προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σειρά #WorldCuisines, μια σειρά από λαχταριστά γεύματα απ’ όλο τον κόσμο, συστήνοντάς μας νέες γεύσεις. Για τον Οκτώβριο, τα «ταξίδια» είναι στην εξωτική Ταϊλάνδη με τα νέα έτοιμα γεύματα από τη σειρά “ΑΒ You’ll love”, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη!

Και δεν είναι… ένας ο προορισμός, αλλά έξι. Και τι «προορισμοί»! Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά και ρύζι basmati, τηγανητό ρύζι με αυγό και λαχανικά, σαλάτα noodles με λαχανικά και πολλά ακόμα.

Μια ματιά στο μενού, θα σε πείσει πως το βράδυ στο σπίτι παίρνει άλλη…  «γεύση»! Πιάτα που αναδεικνύουν τη φημισμένη κουζίνα μιας υπέροχης χώρας και προκαλούν τον ουρανίσκο, με την υπογραφή του αγαπημένου Έλληνα σεφ, στην ποιότητα που μόνο η ΑΒ μπορεί να εγγυηθεί!

  • Κοτόπουλο stir fry με noodles
  • Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά και ρύζι basmati
  • Κοτόπουλο satay με ρύζι basmati
  • Τηγανιτό ρύζι με αυγό και λαχανικά
  • Σαλάτα noodles με λαχανικά
  • Κοτόπουλο με πράσινο κάρυ και ρύζι basmati

Κι αν συνδυάσεις κι ένα από τα πιάτα αυτά με ένα δροσιστικό και φρουτώδες cocktail Paloma, τότε θα έχεις το τέλειο μενού!

Τα “ΑΒ You’ll love” Τhai Edition από τη σειρά #WorldCuisines είναι διαθέσιμα για περιορισμένο διάστημα στα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις