Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζήστε το ιδανικό Πάσχα στο Creta Palace της Grecotel

Ζήστε το ιδανικό Πάσχα στο Creta Palace της Grecotel

Η Κρήτη είναι έτσι κι αλλιώς ένας μαγευτικός προορισμός. Αν λοιπόν συνδυάσετε και τις ημέρες του Πάσχα, το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό!  

Το Πάσχα δεν είναι μόνο κατάνυξη. Είναι και ευκαιρία για μια ολιγοήμερη απόδραση. Κι όταν έχει κανείς λίγες μέρες στη διάθεσή του, το ζητούμενο είναι να περάσει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα.
Αν λοιπόν φέτος το Πάσχα θέλετε να τα συνδυάσετε όλα: παράδοση και ξεκούραση, η Κρήτη και το Ρέθυμνο είναι ο προορισμός.  

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το Ρέθυμνο είναι ο ωραιότερος νομός της Κρήτης. Αλλά αυτό θα το αποφασίσετε εσείς.  

Και που θα περάσετε μαγικές και κυρίως ξέγνοιαστες μέρες στο Ρέθυμνο; Το Creta Palace είναι εκεί για να σας υποδεχτεί και να σας χαρίσει ένα άκρως παραδοσιακό Πάσχα!  

Το Creta Palace της Grecotel, με τη σφραγίδα των ανθρώπων του, αποπνέει πολυτέλεια και ζωντανεύει με απαράμιλλο σέρβις. Υπέροχα δωμάτια, οικογενειακά μπανγκαλόου, σουίτες με θέα στη θάλασσα, εντυπωσιακά εστιατόρια και πολυτελές Elixir Beauty Spa.  

Θα βρείτε εκεί ένα ολόκληρο χωριό με καφενείο, εκκλησία, παραδοσιακό ρακάδικο και μαγαζιά! Θα φιλευτείτε σπάνια μερτόρακη με αγγιναροσαλάτα, σκορδουλάκους και νηστίσιμα κρητικά καλούδια.  

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα ακολουθήσετε τον Επιτάφιο μέσα στις γειτονιές των bungalows, θα ακούσετε το «δεύτε λάβετε φως» στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου και το Πάσχα θα σύρετε το χορό σε ένα αξέχαστο γνήσιο Κρητικό γλέντι! 

Κι αν εσείς είστε… βασιλιάδες στο κρητικό παλάτι της Grecotel, τα παιδιά της είναι πριγκιπόπουλα! Γιατί υπάρχουν μοναδικά προγράμματα στην πιο μαγευτική Grecoland!  

Αν λοιπόν θέλετε να απολαύστε το παραδοσιακό Πάσχα στην Κρήτη και στο Creta Palace, εκμεταλλευτείτε την προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με τα εορταστικά γεύματα σε δίκλινο δωμάτιο, για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών. 

Η προσφορά περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, νηστίσιμο δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο Μ. Σαββάτου, πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι, δωρεάν διαμονή, διατροφή και δραστηριότητες των παιδιών και δωρεάν wifi. 

Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων από 13 έως τις 19 Απριλίου.  

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε την πρόσφορά στα… μέτρα σας. Αν η κράτησή σας αφορά μόνο πρωινό, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τα εορταστικά γεύματα, απλά θα είναι με επιπλέον χρέωση.

Τα ποτά δε συμπεριλαμβάνονται.  

Τα παιδιά έως 12 ετών μένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους, με διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ της Grecoland (11:00-17:00), στην Tasty Corner του κεντρικού εστιατορίου (12:30-14:00) και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. 

Επίσης, προβλέπονται δραστηριότητες στην Grecoland για παιχνίδι και περιπέτεια, πασχαλινά καλλιτεχνικά εργαστήρια, πασχαλινά καλάθια, βάψιμο αυγών, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παιδικός κινηματογράφος, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι στην απίθανη Family Disco.

Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 15% έκπτωση από την 3η διανυκτέρευση και άνω, 100 ευρώ spa voucher ανά κράτηση δωματίου, ενώ επιπλέον 10% έκπτωση και πόντους επιβράβευσης λαμβάνουν αποκλειστικά τα μέλη του Privilege Club.  

Κι αν σας αρέσει πιο πολύ η θάλασσα και θέλετε… Ανάσταση στην παραλία, υπάρχει λύση. Ονομάζεται Plaza Beach House, είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα στην άκρη της πόλης του Ρεθύμνου και φυσικά ανήκει στην οικογένεια της Grecote!  

Η προσφορά που «τρέχει» ισχύει από 13 έως 18 Απριλίου και αφορά διανυκτέρευση με πρωινό σε Plaza Studio.  

Περιλαμβάνεται πρωινό με πανδαισία επιλογών από American-style μπουφέ μέχρι exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις. Τα παιδιά έως 12 ετών απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους, παιδικά γεύματα και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες.  

Και στο Plaza Beach House μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 15% έκπτωση από την 4η διανυκτέρευση και άνω.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις