Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 9 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 9 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.

Ταύρος: Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η μέρα χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Δίδυμοι: Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και να σε επηρεάζει θετικά η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα αλλά και θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητας σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Καρκίνος: Κοίτα σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων: Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Παρθένος: Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά αλλά απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε