Ελλάδα

Ζωγράφου: «Άκουσα μία γυναικεία κραυγή και έναν δυνατό θόρυβο», λέει γείτονας του ζευγαριού που αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι

Γείτονας του ζευγαριού αναφέρει πως τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και πριν την αυτοκτονία είχαν καυγαδίσει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο «φως» για την διπλή αυτοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20.03.2025) στου Ζωγράφου, όταν ένα ζευγάρι ηλικίας σχεδόν 50 χρόνων, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι 3ου ορόφου του σπιτιού του.

Οι πρώτες στιγμές που ακολούθησαν μετά την αυτοκτονία του ζευγαριού στην οδό Αμμοχώστου στου Ζωγράφου, προκαλούν σοκ. Περαστικοί και παραγωγοί που έστηναν τον πάγκο τους στο συγκεκριμένο δρόμο καθώς σήμερα έχει λαϊκή αγορά στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά στις σορούς του ζευγαριού, μην μπορώντας να εξηγήσουν το τι συνέβη.

Για το περιστατικό μίλησε γείτονας του ζευγαριού αναφέροντας πως έμπαιναν συχνά στο Δαφνί καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας. Αυτή η μαρτυρία έρχεται να ενισχύσει το σενάριο πως το ανδρόγυνο έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων.

Την ίδια στιγμή ο γείτονας ανέφερε πως τις τελευταίες ώρες ακούγεται στη γειτονιά ότι το ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι λίγο μετά τον τσακωμό τους.

Για την διπλή αυτοκτονία που συγκλόνισε του Ζωγράφου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ακόμα ένας γείτονας του ζευγαριού, ο ιδιοκτήτης 24ωρου περιπτέρου που γνώριζε χρόνια το ανδρόγυνο και ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είδαν τα άψυχα σώματά τους.

Ο επιχειρηματίας ανέφερε πως ποτέ δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή του περί ψυχολογικών προβλημάτων και πως τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα φαίνονταν καλά στην υγεία τους.

«Κατά τις 4 παρά άκουσα μία γυναικεία κραυγή, λογικά ήταν η στιγμή που έπεφτε η γυναίκα. Μετά άκουσα και έναν θόρυβο. Δεν έδωσα σημασία γιατί ο θόρυβος ήταν μεταλλικός και θεώρησα ότι είναι από τους παραγωγούς που στήνουν τους πάγκους τους στην λαϊκή αγορά. Λίγη ώρα μετά ένα παιδί μου είπε πως υπάρχουν 2 νεκροί. Πήγα και αναγνώρισα το ζευγάρι, είναι πελάτες μου εδώ και χρόνια», εξήγησε αρχικά ο μάρτυρας.

«Φαίνονταν μια χαρά, δεν φαινόταν πως είχαν θέμα, κάναμε όλοι μαζί πλάκα. Και ο πατέρας της γυναίκας που μένει στην ίδια πολυκατοικία μια χαρά φαινόταν. Μένει στον από πάνω όροφο από το ζευγάρι. Υπάρχει περίπτωση να άκουσε και εκείνος τον θόρυβο», συνέχισε ο επιχειρηματίας.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή δείχνουν ότι το ζευγάρι δεν φέρει άλλα χτυπήματα παρά μόνο αυτά που τους προκλήθηκαν από την θανατηφόρα πτώση.

Όσον αφορά για το πως ο χαροκαμένος πατέρας έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του και τον γαμπρό του, πληροφορίες αναφέρουν πως ξύπνησε όταν άκουσε τις φωνές και τα ουρλιαχτά των αυτόπτων μαρτύρων που είδαν τις σορούς να κείτονται στο πεζοδρόμιο στου Ζωγράφου.

Η έρευνα των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που οδήγησαν τους 2 ανθρώπους να αφαιρέσουν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδικάστηκαν τρία στελέχη της διαχειρίστριας εταιρείας για τον εγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών στην Αττική Οδό στα χιόνια του 2022
Το δικαστήριο απέρριψε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, υπό την έννοια ότι προσπάθησαν να άρουν τις συνέπειες των πράξεων τους, δίνοντας 2.000 ευρώ στον κάθε εγκλωβισμένο οδηγό
Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τους φακούς του Πρακτορείου EUROKINISSI, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 (EUROKINISSI) 6
5 χρόνια φυλάκισης σε αστυνομικό στην Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και του παιδιού του
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η καταγγέλλουσα, οι απειλές κατά της ζωής της, η εξύβριση και το ταπείνωμα, είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο, ενώ σε βάρος της ασκούνταν σωματική, λεκτική και σωματική βία, με την ίδια να πηγαίνει μέχρι και σε νοσοκομείο
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Απολογούνται οι 7 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 15χρονου στην Καλλιθέα – «Διαφωνούν» για τα κίνητρα της επίθεσης, τι θα καταθέσουν
Αντικρουόμενες οι αρχικές καταθέσεις τους - Άλλοι υποστηρίζουν πως η συμπλοκή έγινε τυχαία ενώ άλλοι μετά από διαμάχη δύο νεαρών για μία κοπέλα
Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα
7