Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζωγράφου: Σοκάρει η μαρτυρία για τον πατέρα που κρατούσαν νεκρό επί μέρες μάνα και κόρη

Ζωγράφου: Σοκάρει η μαρτυρία για τον πατέρα που κρατούσαν νεκρό επί μέρες μάνα και κόρη

«Ήταν σε προχωρημένη σήψη. Σχεδόν φαίνονταν τα κόκκαλα του», λέει στο newsit.gr o πρώτος άνθρωπος που μπήκε στο διαμέρισμα του Ζωγράφου στο οποίο μητέρα και κόρη κρατούσαν για ημέρες μέσα στο σπίτι τη σορό του νεκρού πατέρα.

Το μακάβριο περιστατικό που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Ιάσωνος Μάρατου στη περιοχή του Ζωγράφου. Το πτώμα ενός 80χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρίσκονταν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στον καναπέ του σαλονιού, ενώ η κόρη του και η σύζυγος του που έμεναν μαζί του στο ίδιο σπίτι δεν είχαν ειδοποιήσει κανέναν.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ένας φοιτητής που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, όταν η ταχυδρόμος πήγε να παραδώσει τη σύνταξη του ηλικιωμένου, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά. Την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξαν η κόρη και η σύζυγος του ηλικιωμένου και τότε η δυσοσμία ήταν πιο έντονη. Η ταχυδρόμος χτύπησε στους γείτονες και ο φοιτητής ήταν ο μόνος που βρισκόταν στο διαμέρισμα του εκείνη τη στιγμή.

“Όταν μπήκα μέσα, μύριζε έντονα, είδα την ηλικιωμένη, που φαινόταν και αυτή σε κακή κατάσταση, μάλλον είχε πρόβλημα με τα πόδια της και τον ηλικιωμένο στο κρεβάτι σκεπασμένο, ήταν σε προχωρημένη σήψη, φαινόντουσαν σχεδόν τα κόκαλα του. Την κόρη του δεν την είδα στο διαμέρισμα όταν μπήκα. Καλέσαμε την αστυνομία και ήρθε μετά από ένα 20λεπτο. Εγώ είμαι φοιτητής, τώρα ήρθα στην πολυκατοικία, δεν τους είχα ξαναδεί. Η ταχυδρόμος μου είπε ότι τον προηγούμενο μήνα του είχε δώσει κανονικά την σύνταξη, τώρα πότε πέθανε δεν ξέρουμε” περιγράφει ο ίδιος.

Η αστυνομία προς το παρόν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις