Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζωγράφου: Θύμα του 54χρονου περίμενε μιάμιση ώρα ασθενοφόρο – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ζωγράφου: Θύμα του 54χρονου περίμενε μιάμιση ώρα ασθενοφόρο – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ο Κωστής Αλεβίζος είναι ένας από τους ανθρώπους που έζησαν τον τρόμο χθες (07.07.2021) το πρωί στου Ζωγράφου, όταν ένας 54χρονος δραπέτης από το Δαφνί βγήκε στο δρόμο με μαχαίρι στα χέρια και χτυπούσε κόσμο.

Μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση στου Ζωγράφου, ο Κωστής Αλεβίζος ανέβασε μια φωτογραφία και «μίλησε» για τα όσα έζησε, για εκείνους που δεν τον βοήθησαν, για εκείνον που τον έσωσε, για το ασθενοφόρο που άργησε μιάμιση ώρα!

«Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι. Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ό,τι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό», γράφει.

Δεν κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός πως κανείς δεν τον προειδοποίησε πως ο 54χρονος κινούνταν στο σημείο με μαχαίρι και πως όταν τον τραυμάτισε, άργησαν να τον βοηθήσουν ενώ είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Και μάλιστα σε μια γειτονιά, όπως λέει, όπου έχει ζήσει 33 χρόνια.

Είχε την τύχη, μέσα στην ατυχία του, να είναι εκεί ένας πνευμονολόγος, που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας».

Ευχαριστεί επίσης τους γιατρούς στο Λαϊκό και τον Ευαγγελισμό, που «πέσανε πάνω μου αμέσως».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις