Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζωή Λάσκαρη: Η ατίθαση καλλονή με το… τσιγάρο – Η ανατρεπτική ζωή της σε εικόνες

Ζωή Λάσκαρη: Η ατίθαση καλλονή με το… τσιγάρο – Η ανατρεπτική ζωή της σε εικόνες

Η Ζώη Λάσκαρη πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή (18.08.2017), βυθίζοντας σε πένθος όλη την Ελλάδα. Η Ζωή Λάσκαρη δεν ήταν μόνο μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στην Ελλάδα αλλά μέχρι το τέλος υπήρξε “ατίθασο νιάτο”.

Δεν επαναπαύτηκε ποτέ… Η Ζωή Λάσκαρη δεν ήταν μόνο μία εντυπωσιακή καλλονή, ήταν μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Η Ζωή Λάσκαρη παρέμενε ένα ατίθασο κι επαναστατικό κορίτσι. Έζησε τη ζωή της στα άκρα. Μια ζωή γεμάτη από τους καπνούς των τσιγάρων της, λουλούδια, χαμόγελα και πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η Ζωή Λάσκαρη όμως ήξερε πως να ξανασηκώνεται όταν έπεφτε… χωρίς να χρειάζεται κάποιο χέρι να την τραβήξει. Ήταν ντίβα αλλά με ένα “μαγικό” τρόπο κατάφερε να χτίσει δυνατές φιλίες με τις υπόλοιπες ντίβες της εποχής. Ήταν ο κρυφός πόθος των αντρών και το πρότυπο των γυναικών.

Η Ζωή Λάσκαρη μέχρι το τέλος της δεν φοβόταν να “τσαλακωθεί”… Με περίσσια μαγκιά και το τσιγάρο της στο στόμα μιλούσε ανοιχτά για όλα όσα είχε βιώσει. Χωρίς ταμπού… εξομολογήθηκε προδοσίες, λάθη, μιλούσε για τη ζωή της… που αν μη τι άλλο κινήθηκε στα άκρα!

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της Ζωής Λάσκαρη στο Facebook (Ζωή Λάσκαρη/Zoe Laskari)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις