Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ζωή Λάσκαρη: Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι στο μνημόσυνο της

Ζωή Λάσκαρη: Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι στο μνημόσυνο της

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών οι κοντινοί άνθρωποι της Ζωής Λάσκαρη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και άντρας της ζωής της διάσημης ηθοποιού, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό της.

Στο πλευρό του όπως πάντα η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου και η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, Ζένια Μπονάτσου. Λίγοι κάλοι φίλοι έδωσαν επίσης το “παρών” στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο της διάσημης Ελληνίδας diva.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο μνημόσυνο ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και ο Αντώνης Λουδάρος με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:30, τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών, για την ανάπαυση της ψυχής της λατρεμένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς

ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ – ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ

Ο σύζυγος: Αλέξανδρος
Τα παιδιά: Μάρθα, Μαρία Ελένη
Η εγγονή: Ζένια
Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι

Η κηδεία της

Η κηδεία της έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τις 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά, με τον σύζυγο, τα παιδιά της και όλους τους αγαπημένους φίλου και συνεργάτες να βρίσκονται εκεί για το τελευταίο χειροκρότημα την μεγάλη σταρ του κινηματογράφου. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 73 ετών, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ο “ήσυχος” θάνατος

Η Ζωή Λάσκαρη “έφυγε” ήσυχα στον ύπνο της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους αγαπημένους ανθρώπους στις 18 Αυγούστου του 2017.

Ήταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη όταν τη βρήκε νεκρή η μεγαλύτερη κόρη της, Μάρθα Κουτουμάνου. Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις