Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζουγανέλης σε Live News: Μπορούν να γίνουν ζωντανές εμφανίσεις και να είμαστε όλοι προσεκτικοί

Ζουγανέλης σε Live News: Μπορούν να γίνουν ζωντανές εμφανίσεις και να είμαστε όλοι προσεκτικοί

Με την ελπίδα να εκφράσει, όπως είπε, όλους τους συναδέλφους του, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και το Νίκο Ευαγγελάτο για τα παράπονα του χώρου των καλλιτεχνών.

Πλήθος καλλιτεχνών πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, άνθρωποι από ολόκληρο το φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία, μπροστά από τη Βουλή ζητώντας από την πολιτεία να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σχετικά στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Το πρώτο παράπονο είναι ότι στις αρχικές αναγγελίες αγνοηθήκαμε παντελώς. Μια τεράστια ομάδα από καλλιτέχνες, κι όχι μόνο εμάς αλλά και τους αφανείς που επιτρέπουν σε εμάς να είμαστε εμφανείς, ένας τεράστιος κύκλος εργαζομένων, που δεν μπορούν να ορθοποδήσουν αγνοήθηκαν», τόνισε.

Παράλληλα ο Γιάννης Ζουγανέλης ανάφερε πως δεν υπάρχει αδήλωτη εργασία, «αλλά το ζήτημα είναι πως τους δηλώνουν”, ενώ υπογράμμισε πως «πρέπει να μπουν και η ωρομίσθιοι στα μέρα στήριξης της κυβέρνησης.», υπογράμμισε.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ατομικής ευθήνης. «Υπάρχει η παγίδα της ατομικής ευθύνης που την χρησιμοποιούμε συχνά τελευταία. Η κυρίως ευθύνη, είναι η κρατική.

Ο ελληνικός λαός υπάκουσε με αξιοπρέπεια στα μέτρα. Μπορούν να γίνουν ζωντανές εμφανίσεις και να είμαστε όλοι προσεκτικοί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις