Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φιλοσοφική Αθήνας: Λουκέτο την Τετάρτη – Στον “αέρα” το ρεμπέτικο γλέντι του Ρουβίκωνα!

Φιλοσοφική Αθήνας: Λουκέτο την Τετάρτη – Στον “αέρα” το ρεμπέτικο γλέντι του Ρουβίκωνα!

Κατεβασμένα τα ρολά την Τετάρτη (7.11.2018) στη Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας με απόφαση της κοσμητείας για να μην πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση του “Ρουβίκωνα”

Ως γνωστόν, στη Φιλοσοφική είναι προγραμματισμένο το ρεμπέτικο γλέντι από τα μέλη του “Ρουβίκωνα”, στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου της Σχολής.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής, την απόφαση για το κλείσιμο έλαβε απόψε η κοσμητεία του ΕΚΠΑ με αφορμή και την παρουσία του “Ρουβίκωνα” ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) ζητούσε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ώστε να συζητήσει για την κατάσταση στα πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και τις καταλήψεις χώρων από εξωεκπαιδευτικές οργανώσεις.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που κλείνει η Φιλοσοφική Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κρούσματα ανομίας μέσα και έξω από τη Σχολή.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, το λιγότερο που μπορεί ενδεχομένως να απασχολήσει είναι η τύχη της εκδήλωσης ρεμπέτικης μουσικής που έχει προαναγγείλει για το μεσημέρι (7.11.2018) ο Ρουβίκωνας…

πηγή: Kathimerini

Ενέργεια Τελευταίες ειδήσεις