Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πρώτη δύναμη στα Ελληνικά Πετρέλαια η ΕΝΟΤΗΤΑ

Πρώτη δύναμη στα Ελληνικά Πετρέλαια η ΕΝΟΤΗΤΑ

Νέος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων το ιδρυτικό μέλος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Παναγιώτης Οφθαλμίδης.

Στις αρχαιρεσίες των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Οφθαλμίδη (ιδρυτικό μέλος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη εκλέγοντας 6 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, 11 μέλη στο Γενικό Συμβούλιο και 12 μέλη στην ομοσπονδία (ΠΟΕ).

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ «για μία ακόμη φορά οι δυνάμεις της δίνουν το  μήνυμα της αλλαγής που συντελείται στο συνδικαλιστικό κίνημα με την επικράτηση μιας άλλης συνδικαλιστικής αντίληψης και πρακτικής που βασίζεται στα υπαρκτά σωματεία με πραγματικά μέλη και  όχι σε ταμπέλες, «μαϊμού» σωματεία και συνταξιούχους που μεταμφιέζονται σε εργαζόμενους. Η σύγκρουση με το παλαιό συνδικαλιστικό κατεστημένο θα είναι σκληρή.

Και η ανακοίνωση καταλήγει «είναι η ώρα της ανασυγκρότησης και αλλαγής του συνδικαλιστικού μοντέλου εκπροσώπησης που δημιούργησε έναν γίγαντα με γυάλινα πόδια. Το Γενικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» συγχαίρει τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη και τα στελέχη του και του εύχεται να έχει μια δημιουργική δράση στα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Πρόεδρος των Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)».

Ενέργεια Τελευταίες ειδήσεις