Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΖeniΘ

ΖeniΘ

Kαι φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα για το σπίτι και την επιχείρηση από τον 1o πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας.

Μια νέα εποχή στον κλάδο της ενέργειας προς όφελος του καταναλωτή έφερε η ZeniΘ εδώ και μερικούς μήνες στην Ελλάδα, η οποία από ο No 1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων εξελίχθηκε στον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στη χώρα. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 18 χρόνια έχοντας εμπλουτίσει τα προϊόντα της και επεκτείνει γεωγραφικά την εμβέλειά της, ώστε να καλύπτει όλη τη χώρα, προσφέρει πλέον στον Έλληνα καταναλωτή μεμονωμένα και συνδυαστικά προγράμματα φυσικού αερίου και ρεύματος.

Η ΖeniΘ έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών, φροντίζει να αναβαθμίζει και να διευρύνει τις υπηρεσίες της προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών.

Έτσι, πέραν των προϊόντων φυσικού αερίου και ρεύματος, η ΖeniΘ προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που προσφέρει εκπτώσεις σε όσους συνδυάζουν φυσικό αέριο και ρεύμα. Η υπηρεσία ZeniΘ DUAL ENERGY σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους καταναλωτές, είτε αυτοί είναι οικιακοί πελάτες είτε οργανισμοί και επιχειρήσεις.

H ΖeniΘ φέρνει άλλη μια καινοτομία στην ελληνική αγορά, τα σταθερά πακέτα ενέργειας: POWER HOME PACK και GAS HOME PACK. Η μοναδικότητα των προϊόντων αυτών έγκειται στο ότι o καταναλωτής πληρώνει ένα σταθερό και προκαθορισμένο πόσο κάθε μήνα, χωρίς εκπλήξεις στους λογαριασμούς του, ενώ κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πακέτο που του ταιριάζει, βάσει των δικών του μοναδικών αναγκών.

Η ZeniΘ έχοντας ως επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, φροντίζει μέσω της νέας δωρεάν υπηρεσίας 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, για την κάλυψη τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών της.

Επιπλέον, επιβραβεύει όλους τους πελάτες της, με τη δωρεάν Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ, παρέχοντας πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά με δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές, για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι πρόσθετες υπηρεσίες αφορούν όλους τους πελάτες ZeniΘ, νέους και υφιστάμενους, και παρέχονται δωρεάν.

Εγκαινιάζοντας την εποχή της πανελλαδικής της δράσης, η εταιρεία υπέγραψε το 2017 συμφωνία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών Ελλάδος, δίνοντας έκτοτε ενέργεια στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η ZeniΘ ανανέωσε το site της, το www.zenith.gr, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της. Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε τη διαδικτυακή υπηρεσία myΖeniΘ, που φιλοξενείται στο site, και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται από τον υπολογιστή ή το smartphone τους μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή φυσικού αερίου και ρεύματος, εύκολα και γρήγορα.

Η ZeniΘ διαθέτει επίσης 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18 321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media, διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

Διαβάστε εδώ όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα προγράμματα της ΖeniΘ.

Ενέργεια Τελευταίες ειδήσεις