Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Romney για τις Κλιματικές Αλλαγές

Ο Romney για τις Κλιματικές Αλλαγές

Απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στην Etna του Οχάιο. Τις τρείς ερωτήσεις υπέβαλλαν ένας άντρας και μια γυναίκα. Δείτε τι απάντησε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η αλήθεια είναι πως πριν την έλευση του τυφώνα Sandy ούτε ο Romney ούτε ο Obama είχαν συμπεριλάβει το περιβάλλον στην προεκλογική τους καμπάνια.

Φυσικά ούτε λόγος για την αντιμετώπιση των Κλιματικών Αλλαγών και την πολιτική ή τις δεσμεύσεις που θα ακολουθήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο και για την μείωση των εκπομπών ρύπων και για θέματα που αφορούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
 
Που όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, εντείνει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 
Τα οποία πλέον δεν εξαιρούν ούτε τη Νέα Υόρκη από την καταστροφική τους ένταση. Και πλήττουν μεγάλες ομάδες του πληθυσμού, που είναι ευάλωτες λόγω και της οικονομικής τους κατάστασης.


 

Κατά την διάρκεια της εκστρατείας του στο Οχάιο, ο Κυβερνήτης Romney ρωτήθηκε από μια γυναίκα:
«Ακόμη πιστεύετε ότι η άνοδος της στάθμης των θαλασσών είναι αστείο;»
«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ένα τέτοιο θέμα είναι αστείο» απάντησε.
 
Στη συνέχεια ένας άντρας τον ρώτησε: «Εξακολουθεί η Κλιματική Αλλαγή να είναι αστείο για σας;»
«Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να δείτε την άποψή μου για την υπερθέρμανση του πλανήτη, έγραψα ένα βιβλίο, και υπάρχει ένα κεφάλαιο σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και εκεί θα δείτε τι σκέφτομαι ότι μπορούμε να κάνουμε για το θέμα αυτό» απάντησε ο Romney.
 
Η απάντηση στην τρίτη ερώτηση «Τι σκοπεύετε να κάνετε για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» δεν ακούγεται «καθαρά»…
 
Ήταν η τρίτη φορά, πάντως, μέσα σε δύο μέρες που του έγινε η ίδια ερώτηση, κι εκείνος όμως, απάντησε με τον ίδιο τρόπο.
 
Δείτε το βίντεο:

 

Κλιματικές αλλαγές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε