Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τσακαλώτος για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μου αρέσει το “συμμαχία” θα προτιμούσα “συσπείρωση”

Τσακαλώτος για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μου αρέσει το “συμμαχία” θα προτιμούσα “συσπείρωση”
Intime News (αρχείο)

Το δικό του απολογισμό της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μάλλον θετικό πρόσημο, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές κατά της ηγεσίας, κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος δηλώνει αισιόδοξος επειδή “συζητάμε και οργανωτικά”, όπως είπε, κάτι που μπορεί να εκληφθεί και ως κριτική για καθυστέρηση.

Σχετικά με το ζήτημα αλλαγής ή προσθήκης στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να το υποβαθμίσει: “Για το όνομα δεν θεωρώ ότι είναι το μείζον” είπε.

Click4more: Τσίπρας – Έβαλε “πάγο” στους διαφωνούντες

Σχετικά με την προσθήκη στον τίτλο ξεκαθάρισε πως “δεν μου αρέσει πολύ το συμμαχία θα προτιμούσα να έχει τη λέξη συσπείρωση, θα προτιμούσα να έχει μια αναφορά στο πράσινο της οικολογίας. Δεν έχω καμία εμπειρία που να έχει υπάρξει κάτι τέτοιο παγκοσμίως”.

Πάντως, σημείωσε πως έγινε ένας “εξαιρετικός απολογισμός”, στη σημερινή (σ.σ. 15.02.2020) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Τσακαλώτος: Για τα οργανωτικά

“Έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να φέρουν λύσεις και να συνθέσουν”, εκτίμησε για τον προβληματισμό που πλανάται στην Κουμουνδούρου. “Κάποιος με ρώτησε αν φοβάμαι ότι θα χάσω την αριστερή μου αριστερή μου ταυτότητα. Εγώ απάντησα: Ένας αριστερός πάντα φοβάται γιατί το σύστημα προσπαθεί να σε κάνει πιο δεξιό αλλά δεν έχω φοβικά σύνδρομα”, διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση.

Πολιτικά Τελευταίες ειδήσεις