Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τέχνη στο δρόμο!

Η τέχνη στο δρόμο!

Με έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια και εκπλήξεις δίνουν ραντεβού μικροί και μεγάλοι στην πιο όμορφη και ιστορική γειτονιά της Αθήνας. 

Αναφερόμαστε στο  Lembessiart2012 που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τις αίθουσες τέχνης  el.marneri galerie και ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery της οδού Λεμπέση, δίπλα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Διοργανώνουν αυτό το διήμερο με σκοπό να “σκορπίσουν” την τέχνη και τον πολιτισμό υπό τη σκέπη της Ακρόπολης, ελπίζοντας να προωθήσουν έτσι στους επισκέπτες την δύναμη της δημιουργικότητας, ομαδικότητας, ευγενούς άμιλλας, οικολογίας, αλληλεγγύης και σύμπνοιας, ως μοναδικά εργαλεία για την εξέλιξη όλων μας, της πόλης μας και όσων προσδοκούμε.

Για αυτό το σκοπό όλες οι δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα φέτος, ειδικά όσες αναφέρονται στα παιδιά, είναι στοχευμένες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Τα υλικά που θα χρησιμοιποιηθούν στις δράσεις θα είναι ανακυκλώσιμα. 

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι καλλιτέχνες, εθελοντές και φίλοι της τέχνης, οι χορηγοί της διοργάνωσης, όπως επίσης και ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της γειτονιάς του Μακρυγιάννη.
 
Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτώβρη 2012 σας προσκαλούν να απολαύσετε από τις 11:00 έως και τις 21:30 πολιτιστικές εκδηλώσεις για ενήλικες και παιδιά. 

Ενεργή συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση θα έχει το 70ο Δημοτικό Σχολείο και το 27ο Νηπιαγωγείο της περιοχής όπου θα εκτεθούν στο δρόμο οι δημιουργίες των μαθητών με θέμα: «Βλέπω την πόλη με τα δικά μου μάτια» , το «Αλφάβητο» και  «Η γειτονιά μου».
 

Κοινωνική ευθύνη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε