Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

«Υποστήριξε το δικό σου Εθνικό Δρυμό»

«Υποστήριξε το δικό σου Εθνικό Δρυμό»

Με μια εφαρμογή σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει κανείς την προστασία ενός ελληνικού δάσους, ενημερώνεται για το περιβάλλον, και κερδίζει δώρα.

Έως και τις 15 Δεκεμβρίου, όσοι επισκεφτούν τη σελίδα γνωστής εταιρείας συσκευασιών, στο Facebook https://apps.facebook.com/fbtetrapak/#, μπορούν να παίξουν στην εφαρμογή «Υποστήριξε τον δικό σου Εθνικό Δρυμό».

 
Ένα ταξίδι σε ελληνικό προορισμό, πέντε ποδήλατα, προϊόντα από τη συλλογή WWF, αλλά και μία ξενάγηση στην Πάρνηθα περιμένει εκείνους που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους παίζοντας.
 
Επιλέγοντας έναν από τους πέντε δρυμούς (Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας, Αίνου, Οίτης, Παρνασσού και Ολύμπου) μαθαίνει κανείς τα σημαντικά χαρακτηριστικά, την πανίδα και τιςι απειλές που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή.
 
Οι πληροφορίες  αναλύονται ξεχωριστά, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να αποφασίσει εκείνος το δρυμό που θα «υποστηρίξει».
 
Στόχος του διαγωνισμού για τον παίκτη που συμμετέχει είναι να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους για να γίνει “Chief Ranger” ενός δρυμού και να κερδίσει πλούσια δώρα.
 
Οι πόντοι που συγκεντρώνονται, αλλά και ο συνολικός αριθμός των υποστηρικτών της ενέργειας καταμετρώνται σε πραγματικό χρόνο.
 
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού της Tetra Pak Hellas , ο χρήστης μπορεί επίσης να επισκεφθεί το ειδικό tab “ελατοpedia”, να διαβάσει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα διαφορετικά είδη έλατου που ευδοκιμούν στα ελληνικά δάση και να ενημερωθεί για την προστασία των ελατόδασων. 

Κοινωνική ευθύνη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε