Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έκλεψαν τις 5 εφεδρικές αντλίες του Βιολογικού Ερμιόνης!

Έκλεψαν τις 5 εφεδρικές αντλίες του Βιολογικού Ερμιόνης!

Τραγική είναι σήμερα η κατάσταση στον βιολογικό Ερμιόνης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του argoliki.gr, πριν από τρεις ημέρες χάλασε η βασική αντλία του Βιολογικού Καθαρισμού στο αντλιοστάσιο του συγκροτήματος που βρίσκεται πλάι στο Yacht, στο Λιμάνι και όταν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΕΡ πήγαν να συνδέσουν την εφεδρική αντλία διαπίστωσαν πως είχε… κάνει φτερά!

Αυτό ήταν, όμως, η αρχή.

Στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως και οι άλλες 4 εφεδρικές αντλίες είχαν… κλαπεί!

Συνολικά, στον Βιολογικό της Ερμιόνης υπάρχουν 5 αντλιοστάσια ( στο κεντρικό συγκρότημα, στο γήπεδο, στο λιμάνι, στο Μπίστι και στα Μαντράκια).

 
Έτσι, δεν υπήρχε άλλη διέξοδος παρά να παραγγείλει η ΔΕΥΑΕΡ νέα αντλία…
 
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να πηγαινοέρχονται και να φορτώνουν καθημερινά τα βυτία από το αντλιοστάσιο στο λιμάνι της Ερμιόνης λύματα για να τα μεταφέρουν στον Βιολογικό του Κρανιδίου.

Αυτό θα κρατήσει μέχρι να έρθει η καινούργια αντλία ή να επισκευασθεί η παλιά.

 
Το ερώτημα, όμως, είναι πώς χάθηκαν και οι πέντε(!) εφεδρικές αντλίες από τα αντλιοστάσια – τι ήταν, σπιρτόκουτα – όπως και αυτό που ακολουθεί είναι αν και πότε γινόταν έλεγχος στα αντλιοστάσια αυτά;
 
Θα βρεθεί, τελικά, άκρη, θα αποδοθούν, τελικά, ευθύνες ή όλα θα σκεπαστούν από την σκόνη που θα αφήσουν πίσω τους οι γιορτές και οι παράτες με τα ρόδια; Τελικά, πόσο θα κοστίσει η όλη απώλεια στους πολίτες (καθότι το κόστος θα μετακυλισθεί στους λογαριασμούς).
 

Διαχείριση αποβλήτων Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε