Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αρναούτογλου: Πως θα είναι ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου

Αρναούτογλου: Πως θα είναι ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου

Για τον καιρό την ώρα της αλλαγής του χρόνου, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, το πρωί της Πέμπτης, το μεσημέρι της Πέμπτης, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο μας ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ήταν αναλυτικός στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου αναφέρει τα εξής: Φίλες και φίλοι! Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση ώστε να δείτε με λεπτομέρεια (πάνω δεξιά οι ώρες): Τον καιρό την ώρα της αλλαγής του χρόνου, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, το πρωί της Πέμπτης (με τις τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά), το μεσημέρι της Πέμπτης, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο οπού ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα στις περισσότερες περιοχές!

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν την Τρίτη, θα ενισχυθούν ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ της Τετάρτης φτάνοντας στο Αιγαίο και τα 7 και από το βράδυ και τα 8 μποφόρ ενώ την Πέμπτη 2/1 δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στον απόπλου καθώς οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 9 Μποφόρ όμως θα εξασθενήσουν σταδιακά από την Παρασκευή!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, θα παραμείνει αμετάβλητη την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι, θα σημειώσει αισθητή πτώση και πάλι από τα βόρεια το βράδυ της Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη 2/1 θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα όμως την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα μαλακώσει αρκετά σε όλη τη χώρα!

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις