Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός: 30αρια, αλλά και βροχές

Καιρός: 30αρια, αλλά και βροχές

Ο καιρός επιμένει να φέρνει βροχές, όμως επιμένει και το καλοκαίρι. Το θερμόμετρο θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας του 30 βαθμούς.

Ο καιρός για σήμερα Δευτέρα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. Πίκα στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στις Σποράδες και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως της Πελοποννήσου και της Στερεάς όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς κελσίου

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Θερμοκρασια: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την Τρίτη 11-09-2018

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο κατά τόπους θα αυξηθούν και κυρίως στην Πελοπόννησο θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 πρόσκαιρα Τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις