Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός αύριο: Βροχές, ομίχλες και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός αύριο: Βροχές, ομίχλες και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση
φωτογραφία: αρχείο Intime News

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός αύριο, Τετάρτη (20.3.2019). Θα σημειωθούν ομίχλες, τοπικές βροχές και υποχώρηση του υδράργυρου.

Ο καιρός αύριο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά. Kατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε 6. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στην Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 5 με 6 και το βράδυ στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα βόρεια σε 5 με 7. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις