Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός για μπάνιο! Επιτέλους! Ιδανικές συνθήκες αλλά προσοχή στον ήλιο

Καιρός για μπάνιο! Επιτέλους! Ιδανικές συνθήκες αλλά προσοχή στον ήλιο

Δείτε στους χάρτες του meteo.gr ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να απολαύσετε το μπάνιο σας σήμερα χωρίς να εκτεθείτε σε μεγάλη ακτινοβολία.

Μύρισε καλοκαίρι πλέον και ο βελτιωμένος καιρός και οι εξασθενημένοι άνεμοι, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες κολύμβησης στις περισσότερες παραλίες της χώρας μας σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε στον χάρτη του meteo.gr τις συνθήκες κολύμβησης για σήμερα το μεσημέρι, όπως υπολογίζονται από τη σχετική  υπηρεσία  του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΕΔΩ παρουσιάζονται προγνώσεις 6 ημερών, με χρονικό βήμα τριών ωρών, σε 730 ελληνικές παραλίες. Στο νέο χάρτη, έχουν προστεθεί 70 νέες παραλίες, καθώς επίσης και επιπλέον πληροφορίες, όπως η προσβασιμότητα των παραλιών σε ΑΜΕΑ και ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).   

Παράλληλα, πολύ υψηλός θα είναι ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με το σχετικό προγνωστικό χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως θα δείτε στον παρακάτω χάρτη σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας, απαιτείται η ανάγκη άμεσης προστασίας από τον ήλιο. Στην ενότητα αυτή, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τιμές της υπεριώδους ακτινοβολίας καθημερινά με χρονικό βήμα τριών ωρών.   

πηγή: meteo.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις