Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – Κιάτο: Δραματικές στιγμές! Χειμαρρώδη νερά παρασύρουν αυτοκίνητο! video

Καιρός – Κιάτο: Δραματικές στιγμές! Χειμαρρώδη νερά παρασύρουν αυτοκίνητο! video
Φωτογραφία από: korinthostv.gr

Τα όσα βλέπουμε απόψε, Σάββατο 29.09.2018, σε ολόκληρη τη χώρα είναι πρωτοφανή τουλάχιστον για την εποχή. Οι εικόνες από το Κιάτο είναι συγκλονιστικές.

Ο κυκλώνας Ζορμπάς “χορεύει” για τα καλά τις περισσότερες περιοχές της χώρας, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 29.09.2018. Το Κιάτο είναι μια από τις περιοχές που σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Ένας χείμαρρος έχει πνίξει το Κιάτο και έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής πάρα πολλές καταστροφές.

Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Μια γυναίκα βιντεοσκοπεί τις στιγμές με το κινητό της τηλέφωνο και είναι έντρομη.

Στις εικόνες φαίνονται τα ορμητικά νερά να κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η γυναίκα ακούγεται να λέει πως το νερό είναι έτοιμο να “βγει” και πάνω στο δρόμο!

Λίγο μετά… σοκ. Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρεται από τον χείμαρρο λες και είναι… παιχνίδι!

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το Κιάτο

Κιάτο

Τι λέει ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου στο newsit.gr

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου, Ηλίας Ανδρικόπουλος, μίλησε στο newsit για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο κ. Ανδρικόπουλος τόνισε πως “έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα από την τεράστια νεροποντή, ευτυχώς δεν είχαμε αέρηδες, αλλά είχαμε πολύ νερό. Το πρόβλημα το επέκτησαν και τα νερά της νέας εθνικής οδού που δεν έχουν διέξοδο σε κάποιον αποθετήρα και βγαίνουν μέσα στα κτήματα και την πόλη.

Αυτή τη στιγμή έχει κινητοποιηθεί η πυροσβεστική, έχει έρθει ο υποστράτηγος από την Πάτρα με μεγάλες δυνάμεις, βοηθάει και ο στρατός για να στείλει μηχανήματα για να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν”. Πρώτη φορά έχουν δημιουργηθεί τόσο τεράστια προβλήματα από τη βροχή στην περιοχή μας, τόνισε ανέφερε ο κ. Ανρικόπουλος καθώς όπως μας είπε “’έχουν πλημμυρίσει σπίτια, έχουν καταστραφεί δρόμοι και δυστυχώς υπάρχει η νύχτα και δεν ξέρουμε αν περιμένουν ύφεση ή επιδείνωση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ύφεση, ελπίζω να σταματήσει”.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών από το: korinthostv.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις