Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός Ναύπλιο: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά και δείτε τι έγινε σε Τολό, Πλάκα και ίρια (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από argonafplia
ΦΩΤΟ από argonafplia

Η κακοκαιρία στο Ναύπλιο, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε δρόμους, καταστήματα και σπίτια – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα χωρία Τολό, Πλάκα Δρεπάνου, Βιβάρι, Κάντια και Ίρια…

Εφιαλτικές ώρες έζησαν για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι του παραλιακού μετώπου του δήμου Ναυπλίου από την σφοδρή κακοκαιριά που έπληξε τα χωρία Τολό, Πλάκα Δρεπάνου, Βιβάρι, Κάντια και Ίρια. Οι σφοδροί άνεμοι που φυσούσαν από το απόγευμα, τις βραδυνές ώρες εντάθηκαν και σε συνδιασμο με τη δυνατή βροχή αλλά και τα ορμητικά κύματα της θάλασσας που βγήκαν έξω προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δρόμους καταστήματα σπίτια και υπόγεια.

ΦΩΤΟ από argonafplia.gr

ΦΩΤΟ από argonafplia.gr

ΦΩΤΟ από argonafplia.gr

Πολλοί παραλιακοί δρόμοι έκλεισαν από χώματα και πέτρες που έβγαλε έξω η θάλασσα ενώ άλλοι κόπηκαν καθώς η ορμή του θαλασσινού νερού ηταν τέτοια που ξήλωσε ακόμη και την άσφαλτο. Στην Πλάκα Δρεπάνου ο παραλιακός δρόμος μέχρι τις πρωινές ώρες ηταν αδιάβατος από μπάζα λάσπη και χώματα ενώ σε κάποιο σημείο έχει κοπεί εντελώς.

Στα Ίρια το νερό της θάλασσας μπήκε σε καταστήματα και σπίτια προκαλώντας ζημιές ενώ και ο παραλιακός δρόμος εκλεισε από μπάζα. Στο σημείο από τις βραδυνές ώρες έσπευσαν συνεργεία του δήμου με σκαπτικά μηχανήματα και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπουζαλά που προσέφεραν στους πληγέντες κατοίκους την βοήθειά τους.

ΦΩΤΟ από argonafplia.gr

ΦΩΤΟ από argonafplia.gr

Τις πρωινές ώρες τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και συνομίλησε με τους κατοίκους για το πρόβλημα τις διάβρωσης των ακτών που ταλανίζει την περιοχή εδώ και χρόνια.

Πηγή: argonafplia.gr, argolikeseidhseis.gr
 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε