Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.
Χαλάει ξανά ο καιρός από σήμερα.
Ποιες περιοχές θα επηρεάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Έως την Τετάρτη θα… μείνει η κακοκαιρία.

Δεν προλάβαμε να… συνέλθουμε από το κύμα κακοκαιρίας της περασμένης εβδομάδας και ο καιρός χαλάει ξανά τις επόμενες ώρες!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, η ΕΜΥ εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει από τα βορειοδυτικά και θα μας ταλαιπωρήσει τουλάχιστον έως την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός χαλάει από σήμερα Δευτέρα. Από τα βορειοδυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Αύριο Τρίτη (24.09.2019) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν, το μεσημέρι και το απόγευμα, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τη Μακεδονία. Μέχρι το πρωί τις Τετάρτης θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός – Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) από αργά το βράδυ θα επηρεαστούν το Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη (24-09-2019) η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τρίτη (24-09-2019) τα ισχυρά φαινόμενα, τα οποία στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, πιθανώς να επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης (24-09-2019) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-09-2019) θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις