Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Προσοχή το επόμενο δίωρο! Ποιες περιοχές χτυπά η κακοκαιρία

Καιρός: Προσοχή το επόμενο δίωρο! Ποιες περιοχές χτυπά η κακοκαιρία

Χάος στους δρόμους. Δείτε που έχει κίνηση.
Το μέτωπο κινείται ανατολικά.
Πολλές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά τις 2 στην Αττική και τα προβλήματα πολλά. Ο καιρός αγρίεψε και η καταιγίδα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής. Φανάρια βγήκαν εκτός λειτουργίας και το χάος μεγάλο. Η ΕΜΥ εξέδωσε προειδοποίηση για ένα δίωρο και ήδη η κατάσταση εξομαλύνεται.

Όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας υπήρχαν διακοπές ρεύματος στον Πειραιά και στην περιοχή του Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης μεγάλες διακοπές ρεύματος υπήρχαν στην Κεφαλλονιά. Επίσης, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας στην περιοχή της Αρτέμιδας είχε διακοπή ρεύματος. Στη Νέα Πεντέλη είναι χωρίς ρεύμα από τις 14.20.

Αν είστε σε περιοχή με προβλήματα στείλτε μας email στο info@newsit.gr ή στην σελίδα μας στο Facebook

Δρόμοι έγιναν ποτάμια στη Νέα Ερυθραία όπως θα δείτε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook

Η εικόνα είναι στις 14.40 από την συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Αλεξάνδρας όπου επικρατεί το αδιαχώρητο από την κίνηση

Δείτε στον χάρτη της Google την κίνηση αυτή την ώρα

Δείτε την ανάρτηση της ΕΜΥ

Το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα είναι σε εξέλιξη από το πρωί. Βροχές σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κάτι που αποτυπώνεται και σε σχετική εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11. Δείτε ΕΔΩ την εντυπωσιακή εικόνα.

Για το υπόλοιπο της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις