Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Τα μελτέμια είναι εδώ! Και τα 35αρια

Καιρός: Τα μελτέμια είναι εδώ! Και τα 35αρια

Aίθριο καιρό με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και με τους βορειάδες να είναι εδώ και να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ προβλέπει η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Καλός καιρός με συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες βοροχές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Ανεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Καλός καιρός με λίγη συννεφιά στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγη συννεφιά στα βόρεια που είναι κατά τόπους αυξημένη το απόγευμα. Οι άνεμοι κι εδώ βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Μόνο στην Κρήτη αναμένονται λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Καλός καιρός με πρωταγωνιστές τους βορειάδες που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ 
Καλός καιρός με ανέμους βόρειους έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Λίγη συννεφιά από το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 34 βαθμούς.

Την Παρασκευή (18-08-2017) ο καιρός θα είναι καλός με λίγη συννεφιά στην Κρήτη. Οι βορειάδες θα παραμείνουν έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι στα ίδια επίπεδα.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις