Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και το Σαββατοκύριακο – Πότε θα… βγει ήλιος

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και το Σαββατοκύριακο – Πότε θα… βγει ήλιος

Πως θα “κυλήσει” το Σαββατοκύριακο μετά την… οργισμένη Παρασκευή.
Από πότε θα αρχίσει να “χαμογελά” ο καιρός.
Η αναλυτική πρόγνωση του Νίκου Καντερέ στο newsit.gr.

Βροχές και καταιγίδες θα “επιφυλάσσει” ο καιρός και το Σάββατο (26.01.2019), ωστόσο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερέ τα φαινόμενα δεν θα είναι τόσο έντονα όσο την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε στο newsit. gr  γνωστός μετεωρολόγος, το Σάββατο θα υπάρχει μια μικρή βελτίωση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και πάλι θα πέσει… πολύ νερό.

Σαφής βελτίωση όμως θα υπάρχει από την Κυριακή, με το “χαμόγελο” του καιρού να είναι ακόμα μεγαλύτερο την Δευτέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καντερές στο newsit.gr

“Ύστερα από τη σημερινή έξαρση της κακοκαιρίας, με ισχυρά φαινόμενα σε όλη σχεδόν τη χώρα, αύριο Σάββατο, ο καιρός βελτιώνεται. Βέβαια, δεν θα απουσιάσουν τα φαινόμενα, κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές, αλλά και τα μποφόρ θα πέσουν, που σήμερα έφτασαν τα 9 και υπήρχαν απαγορευτικά.

Την Κυριακή φαίνεται πως θα είναι ακόμα καλύτερος ο καιρός, καθώς τα φαινόμενα θα περιοριστούν ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, θα εμφανιστεί και ήλιος, μετά από αρκετές ημέρες, σε αρκετές περιοχές και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Ο καιρός τη Δευτέρα θα είναι ακόμη καλύτερος, θα σημειωθεί και νέα, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Τρίτη προς Τετάρτη έρχεται ξανά ένα σύστημα που θα μας επηρεάσει από τα δυτικά, δεν θα έχει, όμως, τη σημερινή ένταση και διάρκεια.
Γενικά, φαίνεται ότι και την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε βροχές, κατά περιόδους, χωρίς κάποια ψυχρή εισβολή και πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περίπου στις τιμές που ήταν τις τελευταίες ημέρες.

Πράγματι αυτή η κακοκαιρία ήταν για ονοματοδοσία, γιατί ήταν ένα πολύ βαθύ βαρομετρικό χαμηλό και συνοδεύτηκε και από χώμα, είναι όμως παρελθόν, αν και ο χειμώνας είναι ακόμα μπροστά μας”

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις