Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός

Το κρύο μένει και το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές τη νύχτα και νωρίς το πρωί μένει λίγο πάνω από το μηδέν. Ο Καιρός φέρνει σήμερα βροχές και καταιγίδες.

Ο Καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από τα δυτικά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η σποραδικοί όμβροι κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές η όμβροι κυρίως στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 09 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές η σποραδικοί όμβροι. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 12-10-2017

Καιρός: στο νότιο Ιόνιο, τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις