Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες με βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας [χάρτες]

καιρός

Ο καιρός φέρνει… φθινόπωρο στη μέση του καλοκαιριού με έντονα φαινόμενα. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι έντονες, ενώ οι βοριάδες θα ρίξουν το θερμόμετρο ως και λίγο πάνω από τους 10 βαθμούς το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από σήμερα το απόγευμα ο καιρός φέρνει στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας βροχές και καταιγίδες που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και από χαλάζi.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί. Θερμοκρασια: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 26-06-2018

Καιρός: αρχικά στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα ηπειρωτικά θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Ανεμοι: στα δυτικά κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις