Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και χιόνια – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός

Ο Καιρός αποφάσισε να μας βάλει για τα καλά στον Χειμώνα με βροχές αλλά και χιόνια.

Ο Καιρός, αναλυτικά, συμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 03 ως 10 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο, και την Πελοπόννησο πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων με βαθμιαία βελτίωση. Χιόνια στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στη Θεσσαλία λίγες παροδικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα. Χιόνια στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στις Κυκλάδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τη νύχτα. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες μέχρι και το απόγευμα με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 09 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι και το μεσημέρι κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 6 η 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 05 έως 10 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 29-11-2017

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα Νότια. Τοπικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά οι οποίες βαθμιαία Ενταθούν. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί Στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια. Παγετός κατά Τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις