Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Καιρός

Η μισή χώρα θα έχει λιακάδες και η άλλη μισή θα πλήττεται από βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Ο καιρός συνεχίζει τα τρελά

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη Μακεδονία θα αναπτυχτούν από τα δυτικά νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές στα δυτικά. Ανεμοι: νότιοι ασθενείς και βαθμιαία 4 με 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο και τοπικά στην Ήπειρο. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα κυρίως στη Θεσσαλία όπου ενδέχεται το βράδυ να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βορειοτέρα τμήματα. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 6 και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ και αργότερα στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 21 έως 30 και στη βόρεια Κρήτη έως 33 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: νότιοι ασθενείς, από το μεσημέρι 4 με 5 και αργότερα 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και προς το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη

Καιρός: στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη Τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα δυτικά.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις