Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις και σήμερα

καιρός
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο καιρός συνεχίζει με έντονα φαινόμενα και σήμερα Τετάρτη, 14.02.2018, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Αναλυτική πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα.

Καιρός… χειμωνιάτικος και σήμερα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής χώρας τις πρωινές ώρες.

Πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι ενώ από τη νύχτα και από τα δυτικά αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Πρόγνωση καιρού: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρέδς μέχρι το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και πιθανόν της κεντρικής Μακεδονίας (σ.σ. από 600-700 μέτρα). βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά 65 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Πρόγνωση καιρού: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές νωρίς το πρωί. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ήπειρο (σ.σ. από 600 μέτρα), τη δυτική Στερεά (σ.σ. από 600-700μέτρα) και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο (σ.σ. από 800-900 μέτρα). Πρόσκαιρη εξασθένηση από τις μεσημεριανές ώρες εκ νέου ένταση των φαινομένων αναμένεται τη νύχτα στο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με ενίσχυση τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Πρόγνωση καιρού: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και της Στερεάς το πρωί και ξανά από τη νύχτα.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικού 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πρόγνωση καιρού: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποαρδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αιγαίο, Αττική και Θεσσαλονίκη

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία εξασθένηση.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυιτκοί 5 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις