Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πάρτε ομπρέλα

Καιρός: Βροχές, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πάρτε ομπρέλα

Ο καιρός φέρνει κυρίως βροχές, αλλά και αρκετά χιόνια. Το κρύο θα είναι τσουχτερό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ο καιρός για σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο, χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά των υπολοίπων περιοχών. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 7 μποφόρ με εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 02 έως 06 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο στη Θεσσαλία 300 μέτρα). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα)Άνεμοι: βόρειοι 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασια: από 09 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασια: από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 800 μέτρα). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 05 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με χιονόνερο, χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανώς και σε πεδινές περιοχές. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 02 έως 06 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 20-12-2018

Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική΄Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα Ασθενών βροχών.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι με την ιδία ένταση.

Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. Κατά τόπους παγετός στα Κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ωρες.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις