Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό – Που θα βρέξει σήμερα

Καιρός

Καιρός για πιο ζεστά ρούχα, οι βροχές είναι εδώ, αλλά μαζί και το κρύο. Ειδικά το βράδυ και νωρίς το πρωί το θερμόμετρο πέφτει σε πολλές περιοχές κοντά στους 10 με 13 βαθμούς.

Ο Καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες . Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 28-09-2017

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και Τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια με Πιθανότητα σποραδικών βροχών από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα Ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις