Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Χιονίζει από το πρωί στην Πάρνηθα! [video]

Καιρός: Χιονίζει από το πρωί στην Πάρνηθα! [video]

Ο καιρός έχει αγριέψει και όπως όλα δείχνουν ο Δεκέμβριος είναι αποφασισμένος να μας δείξει από νωρίς τα δόντια του. Στην Πάρνηθα χιονίζει από νωρίς το πρωί!

Όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι στο Καταφύγιο Μπάφι (που πολύ τους ζηλεύουμε) ακόμα και τώρα χιονίζει στην Πάρνηθα. Τα μονοπάτια είναι χιονισμένα και θα χρειαστούν γκέτες και αρκετή προσοχή από τους ορειβάτες. Ο δρόμος χρειάζεται αλυσίδες καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Δείτε πως ήταν πριν από λίγο στο Καταφύγιο Μπάφι

Δείτε που χιονίζει τώρα ΕΔΩ

Αναλυτικά ο καιρός για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τις πρωινές ώρες (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μ.). Σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις στα ανατολικά παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: βόρειοι 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Θερμοκρασια: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 και από το απόγευμα 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 07-12-2018

Καιρός: στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνοι στα νοτιοδυτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα Ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 Τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα στην κεντρική και τη βόρεια χώρα.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις