Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το αεροδρόμιο της ταλαιπωρίας! Σε Σκόπια και Βουλγαρία οι επιβάτες!

Θεσσαλονίκη: Το αεροδρόμιο της ταλαιπωρίας! Σε Σκόπια και Βουλγαρία οι επιβάτες!

Ως και στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας έστειλαν οι εταιρείες τους επιβάτες καθώς δεν μπορούσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Τεράστια προβλήματα και 11 ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.
Επιβάτες ενημερώνονται ότι θα αναχωρήσουν μέσω… Σόφιας και άλλοι ότι θα προσγειωθούν στα Σκόπια!
Ομαλοποιείται σιγά, σιγά η κατάσταση, πως θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία.

Του… καιρού γίνεται από χθες στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. 11 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ επιβάυες είτε βρέθηκαν σε άλλη… χώρα, είτε ενημερώθηκαν ότι θα αναχωρήσουν από Βουλγαρία!

Οι πτήσεις που ακυρώθηκαν ήταν από Λάρνακα, Αθήνα, από Ηράκλειο, Άμστερνταμ και από Λονδίνο.

Σε μία από αυτές, την πτήση της Ryanair με 201 επιβάτες από Λονδίνο, το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.Οι μισοί επιβάτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής με λεωφορεία, αναγκασμένοι να κάνουν ένα ταξίδι περίπου 18 ωρών, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να αναχωρήσουν αργότερα με άλλο αεροσκάφος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επιβάτες άλλης πτήσης, από Βιέννη, αντί του αεροδρομίου Μακεδονία προσγειώθηκαν τη νύχτα στα Σκόπια και μετέβησαν οδικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ άλλοι που ήθελαν να ταξιδέψουν για το Άμστερνταμ ενημερώθηκαν ότι θα έπρεπε να μεταβούν από τη Θεσσαλονίκη στη Σόφια της Βουλγαρίας για να καταφέρουν να ταξιδέψουν για Ολλανδία.

Η κατάσταση σιγά, σιγά έχει αρχίσει να βελτιώνεται, ωστόσο οι επιβάτες πριν την αναχώρηση τους για το αεροδρόμιο πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα skg-airport.gr, για να ενημερώνονται για τα ακριβή δρομολόγια των πτήσεων.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις