Κόσμος

192 νεκροί σε συγκρούσεις στη Νιγηρία

Σύμφωνα με μουσουλμάνους κληρικούς τουλάχιστον 192 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συγκρούσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.

“Έχουμε δεχθεί 156 νεκρούς σήμερα το πρωί και 36 ακόμη αυτό το απόγευμα και συνολικά έχουμε 192 πτώματα”, είπε ο υπεύθυνος του κεντρικού τζαμιού της πόλης Τζος, Μπαλαράμπε Νταούντ.

Άλλες αναφορές από τζαμί έκαναν λόγο για 150 νεκρούς στις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην κεντρική Νιγηρία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία για 24 ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: ΗΠΑ και Ιράν εξετάζουν σχέδια για 10ετή παύση εμπλουτισμού ουρανίου - Η απομάκρυνση στο παρελθόν από τη Σοβιετική Ένωση
Η απομάκρυνση του εμπλουτισμένου ουρανίου του Ιράν θα ήταν δύσκολη, αλλά έχει γίνει στο παρελθόν από τις ΗΠΑ - Θα περιλαμβάνει επίσης μια πολιτική συμφωνία για το πού θα κατευθυνθεί το πυρηνικό υλικό
Δορυφορική εικόνα πάνω σε ερείπια του Κέντρου Πυρηνικής Τεχνολογίας Ισφαχάν του Ιράν