Κόσμος

20χρονος απο τον Β. Καύκασο ο βομβιστής του αεροδρομίου της Μόσχας

Δεν ανακοινώνουν τα στοιχεία του για να φτάσουν στα ίχνη των εγκεφαλων της επίθεσης στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της ρωσικης πρωτεύουσας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επιτροπή που διερευνά το συμβάν ανακοίνωσε ότι ο δράστης ήταν ένας 20χρονος άνδρας από το Βόρειο Καύκασο, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του.

Όπως υποστήριξε, η μυστικότητα θα επιτρέψει στις Αρχές να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους εγκεφάλους και τους συνενόχους της τρομοκρατικής ενέργειας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της επιτροπής, Βλαντίμιρ Μαρκίν, δήλωσε ότι στόχος της επίθεσης ήταν ξένοι υπήκοοι. “Δεν είναι τυχαίο που αυτή η τρομοκρατική ενέργεια έγινε στην αίθουσα διεθνών αφίξεων”, τόνισε.

Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο των θυμάτων, οκτώ από τους νεκρούς ήταν ξένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα