Κόσμος

300 νεκροί σε ένα 24ωρο στο Μεξικό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε μια μέρα, στο Μεξικό, καταγράφηκαν 300 θάνατοι και 4.444 νέα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στο Μεξικό ανέρχεται πλέον σε 71.978 νεκρούς, ενώ τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 680.931.

Η μεξικανική κυβέρνηση έχει σημειώσει επανειλημμένα πως ο αριθμός των μολύνσεων είναι στην πραγματικότητα μάλλον πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα περιπέτεια για τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας - Μεταμόσχευση νεφρού για τον σαμάνο σύζυγο της πριγκίπισσας
Ο 89χρονος βασιλιάς της Νορβηγίας, Χάραλντ παρουσίασε παρενέργειες από τη θεραπεία που ακολουθεί για αιμολυτική αναιμία και παραμένει σε νοσοκομείο του Όσλο
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ και ο Ντουρέκ Βερέτ την ημέρα του γάμου τους