Κόσμος

32χρονη πέθανε από έμφραγμα την ώρα της ταφής της μητέρας της που «έφυγε» από κορονοϊό

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε στην Βρετανία την ώρα της ταφής ενός θύματος του κορονοϊού. Η 32χρονη Λόρα Ρίτσαρντς δεν άντεξε και κατέρρευσε την ώρα που κηδευόταν η μητέρα της Τζούλι.

Όλα έγιναν σε νεκροταφείο στο Γουοργουικσαιρ την περασμένη Τρίτη. Όπως περιέγραψε η αδερφή της 32χρονης, η οποία δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην κηδεία καθώς είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, την ώρα που γινόταν η ταφή η αδερφή της άρχισε να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και κρατούσε το στήθος της.

Η ανιψιά της που ήταν μαζί της την έβαλε να καθίσει και προσπάθησε μαζί με όσους βρίσκονταν τριγύρω να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Όμως δεν τα κατάφεραν. Η καρδιά της στην κυριολεξία ράγισε.

Η Λόρα τελικά θάφτηκε δίπλα στην μητέρα της μια ημέρα αργότερα…

πηγή: DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βασιλιάς Κάρολος αποσύρει το βασιλικό τρένο για λόγους οικονομίας – Αγαπημένη συνήθεια της Βικτωρίας και της Ελισάβετ
Χρησιμοποιήθηκε κατά τις χρυσές και διαμαντένιες ιωβηλαίες της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την τελευταία ανακαίνιση να πραγματοποιείται τη δεκαετία του 1980
Ο Βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ' φτάνει με το βασιλικό τρένο στο σταθμό Victoria του Μάντσεστερ