Κόσμος

34 μαθήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική βία και κατέληξαν στο νοσοκομείο από νέα επίθεση!

Η Ινδία είναι μια χώρα με υψηλό κίνδυνο για σεξουαλική βία, όμως αυτό που έγινε στην ανατολική πολιτεία Μπιχάρ, δεν το χωράει ανθρώπου νους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

34 μαθήτριες που είχαν δεχθεί σεξουαλική βία, το κατήγγειλα και κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από άγρια επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα αγοριών που τις είχαν παρενοχλήσει. Το πιο τραγικό είναι πως τα αγόρια είχαν μαζί τις μητέρες τους και άλλους γείτονες!

Η Ινδία θεωρείται ως η πλέον επικίνδυνη χώρα για τις γυναίκες εξαιτίας του υψηλού κινδύνου για σεξουαλική βία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Thomson Reuters Foundation με τη συμμετοχή 550 ειδικών και η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο.

Νωρίτερα φέτος στο Μπιχάρ, περισσότερα από 30 κορίτσια δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση και βασανίστηκαν σε έναν ξενώνα. Η επίθεση του Σαββάτου είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα λόγω της καθυστέρησης προσφυγής στη δικαιοσύνη. Δέκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν, δήλωσε στο Reuters ο αρχηγός της αστυνομίας Μριτιουντζάι Κουμάρ Τσουντχαρί.

Τα κορίτσια υπέστησαν ελαφρά τραύματα και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο. Τα αγόρια, ηλικίας 12-16 ετών, εισήλθαν σε ένα γήπεδο που βρισκόταν κοντά στο σχολείο στο χωριό Νταρμάκα, σε απόσταση 300 χλμ από την πρωτεύουσα Πάτνα, όπου τα κορίτσια έπαιζαν το Σάββατο και άρχισαν να φωνάζουν χυδαία επίθετα.

Αφού τα κορίτσια άρχισαν να διαμαρτύρονται, τα αγόρια έφυγαν κι επέστρεψαν λίγο μετά κραδαίνοντας ραβδιά κι έχοντας μαζί τους άλλους 20 ανθρώπους. «Τα αγόρια έφεραν μαζί τους τις μητέρες τους και άλλους από τη γειτονιά» περιέγραψε στο Ρόιτερς ο Μπαιντγιανάτ Γιαντάβ, ο επικεφαλής της περιφέρειας του Σουπάουλ. Μεταξύ των προσώπων που επιτέθηκαν στις μαθήτριες βρίσκονταν και ηλικιωμένες γυναίκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στον Μισισιπή το απόλυτο θρίλερ των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ: Μόλις 43 ψήφοι χωρίζουν Σκοτ Κόλομ και Σίντι Χάιντ-Σμιθ 
Ο Δημοκρατικός εισαγγελέας προηγείται οριακά της Ρεπουμπλικανής γερουσιαστή – Χωρίς δεύτερο γύρο και αυτόματη επανακαταμέτρηση η αναμέτρηση
Ο Σκοτ Κόλομ
Τριπλή «καμπάνα» Κομισιόν στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο, casus belli και ηλεκτρική διασύνδεση - Καλεί την Άγκυρα να συμφωνήσει για προσφυγή στη Χάγη
Το μήνυμα που εκπέμπουν οι Βρυξέλλες προς την Άγκυρα είναι ότι η βελτίωση του κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν αρκεί για να παρακαμφθούν οι διαχρονικές εκκρεμότητες
Κομισιόν 20
Νέο υλικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εντοπίστηκε σε λάπτοπ που σχετίζονται με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ
Οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε αποθήκη που νοίκιαζε ο Τόμας Μαρκλ, και κατέσχεσαν περιοδικά από την Ασία που χρονολογούνται πριν από περίπου 20 χρόνια, καθώς και εξοπλισμό υπολογιστών
Μέγκαν Μαρκλ