Κόσμος

8χρονος έμαθε οδήγηση… στο Youtube και πήγε για μπέργκερ!

Η πελώρια λαχτάρα για ένα μπέργκερ από τα McDonald’s ώθησε έναν 8χρονο Αμερικανό να πάρει το φορτηγάκι του πατέρα του για να πάει σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας fast food, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η Weirton Daily Times, εφημερίδα του Οχάιο, ανέφερε ότι το 8χρονο αγόρι έμαθε να οδηγεί μέσω του… YouTube. Ο μικρός πήρε μαζί του στην περιπέτειά του και την 4χρονη αδελφή του. Οδήγησε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και αποδείχθηκε μάλιστα πολύ προσεκτικός οδηγός, σταματώντας στα κόκκινα φανάρια!

Οι εργαζόμενοι στα McDonald’s της πόλης Ιστ Πάλεσταϊν, μια μικρή πόλη στο ανατολικό Οχάιο, πίστεψαν ότι τους κάνει πλάκα όταν εμφανίστηκε στο drive through του καταστήματος και παρήγγειλε ένα μπέργκερ.

Οι γονείς του 8χρονου κοιμόντουσαν στο σπίτι και ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τη δράση του γιου τους.

Ο μικρός δραπέτης έβαλε τα κλάματα όταν είδε τους αστυνομικούς. Όμως ευτυχώς δεν τον τιμώρησαν και τελικά μπόρεσε να αγοράσει το τσίζμπεργκερ που ήθελε, καθώς και φτερούγες κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: 38 οι νεκροί από την χιονοθύελλα, 550 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
Το χιόνι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην οδική κυκλοφορία και οδήγησε σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και διακοπές ρεύματος πριν υποχωρήσει τη Δευτέρα, αφήνοντας πίσω του τσουχτερό κρύο
Χιονόπτωση στην Οκλαχόμα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν