Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Απειλούν να σκοτώσουν Αναστασιάδη, Δημητριάδη τα παιδιά και τα εγγόνια τους!

Προκήρυξη με απειλές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Διοικητή της ΚΤ, των παιδιών και των εγγονιών τους κατέφθασε στα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης». Το newsit.com.cy επικοινώνησε με την ηγεσία της αστυνομίας, η οποία είναι ενήμερη για το συμβάν και βρίσκεται σε επαγρύπνηση.

Πληρωμένους εκτελεστές ισχυρίζονται ότι έχουν προσλάβει άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου», και απειλούν με δολοφονία τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Η προκήρυξη εστάλη στα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», την περασμένη Τετάρτη η σύζυγος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, πήγε στο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους και τα πήρε διαγράφοντας τα μάλιστα από το μαθητολόγιο. Η κυρία Δημητριάδου μαζί με τα παιδιά έφυγαν για χώρα του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ – Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν»
«Το αίμα των αμάχων που σφαγιάσθηκαν, των μωρών που δολοφονήθηκαν βρίσκεται στα χέρια και τα πρόσωπα όχι μόνο αυτών που υποστηρίζουν την αλαζονεία του Ισραήλ, αλλά και αυτών που παραμένουν σιωπηλοί»
Ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια