Σάββατο, 15 Ιουν.
31oC Αθήνα

Αχ Χίλαρι! Ερωμένη του Μπιλ Κλίντον (και) η Λιζ Χάρλεϊ;

Αχ Χίλαρι! Ερωμένη του Μπιλ Κλίντον (και) η Λιζ Χάρλεϊ;

Σε νέο ερωτικό σκάλδαλο φέρρεται να εμπλέκεται ο Μπιλ Κλίντον, μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού Τομ Σάιζμορ ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παράνομη σχέση με τη Λιζ Χάρλεϊ.

Ο Σάιζμορ ισχυρίστηκε ότι είχε κανονίσει συνάντηση στους δύο, με την 48χρονη σήμερα Χάρλεϊ να διαψεύδει κάθε πληροφορία.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε μπει σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, ανέφερε ηχητικό του μήνυμα ότι ο ίδιος ο Κλίντον τον είχε προσεγγίσει, για να του αποσπάσει τον αριθμό του τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα ερωτικό δεσμό.

Το ηχητικό “ντοκουμέντο” δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα ”Radar Online”. Η πληροφορία της σχέσης του πρώην πλανητάρχη με τη Βρετανίδα ηθοποιό δεν διασταυρώνεται πάντως από πουθενά, πέρα βέβαια από τον ίδιο τον Σάιζμορ, που εμμένει στην εκδοχή του.

Σε tweet της, η πρώην σύντροφος του Χιου Γκραντ, έγραψε: “Όλα αυτά είναι γελοιότητες. Εντελώς αναληθή. Η υπόθεση θα περάσει πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου”.

Οι ισχυρισμοί του Σάιζμορ ολοκληρώνονται ως εξής: ο Κλίντον ναύλωσε πτήση από το Λος Άντζελες, για να βρεθεί η Χάρλεϊ στο Λευκό Οίκο, όπου και πέρασε τέσσερις ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στο Air Force One με Ομπάμα, Μπους, Κλίντον! (ΦΩΤΟ)

Μπιλ Κλίντον: Θέλω να δω μία γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ – Δε ξέρω αν η Χίλαρι θα είναι υποψήφια

“Θαρραλέος” αστυνομικός έκοψε κλήση στη Χίλαρι Κλίντον (ΦΩΤΟ)

Ο Μπιλ Κλίντον μιμείται τον Μπόνο! (VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε