Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Batman: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον νίκησε τον κορονοϊό και ξαναρχίζουν τα γυρίσματα (pic, video)

Batman: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον νίκησε τον κορονοϊό και ξαναρχίζουν τα γυρίσματα (pic, video)
Reuters

Ο πρωταγωνιστής του Batman, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, ξεπέρασε τον Covid – 19. Το νέο ήχησε ευχάριστα και στα αυτιά της διεύθυνσης παραγωγής της ταινίας στη Βρετανία.

Κι αυτό επειδή τα γυρίσματα του Batman επαναλαμβάνονται, μετά από 15νθήμερη διακοπή, ανακοίνωσε η Warner Bros την Πέμπτη (17.09.2020). “Έπειτα από μια διακοπή στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων καραντίνας για τον κορονοϊό, τα γυρίσματα του “The Batman” ξεκίνησαν εκ νέου στη Βρετανία”, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πάτινσον, ο πρωταγωνιστής του Batman ήταν το πρόσωπο που είχε βγει θετικό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Warner Bros δεν επιβεβαίωσε ποτέ ούτε διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες.

Η διακοπή των γυρισμάτων υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Χόλιγουντ στο να επανέλθει στις δραστηριότητές του έπειτα από μήνες “παγώματος” εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Τα γυρίσματα του Batman είχαν ξεκινήσει ξανά στα βόρεια περίχωρα του Λονδίνου τρεις ημέρες προτού γίνει γνωστό το θετικό τεστ κι αφού είχαν σταματήσει στα μέσα Μαρτίου, όπως και στην περίπτωση δεκάδων άλλων ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών παγκοσμίως εξαιτίας του Covid – 19.

Δεν είναι σαφές εάν ο 34χρονος Πάτινσον εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις