Κόσμος

Bettina Anderson: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και «πέτρα» του σκανδάλου

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει διαλύσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μάλλον κληρονόμησε τα άτακτα γονίδια του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, μιας και πριν αφαιρέσει τη βέρα αρραβώνων του με την πρώην του και μελλοντική πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έβαλε άλλη στην καρδιά του.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, εθεάθη χεράκι-χεράκι με την κοσμική Bettina Anderson στο Παλμ Μπιτς, αν και δεν έχει ακυρώσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Ο 46χρονος Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε στο πάρτι των 38ων γενεθλίων της Anderson στο Παλμ Μπιτς την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, ούτε η 55χρονη Guilfoyle, ούτε ο Trump Jr. έχουν κάνει επίσημη δήλωση ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ιδού ποια είναι η «πέτρα το σκανδάλου»: 

Η Anderson έχει περιγράψει τον εαυτό της ως μια «τυπική μαμά», αλλά χωρίς σύζυγο, παιδιά ή «δουλειές του σπιτιού», σύμφωνα με το bio στο προφίλ της στο Instagram.

Είναι κόρη του αείμνηστου Harry Loy Anderson Jr. που έγινε ο νεότερος πρόεδρος τράπεζας στη χώρα, σε ηλικία 26 ετών. 

Είναι κάτοικος του Παλμ Μπιτς, σύμφωνα με τους New York Times και έχει εργαστεί για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Paradise Fund, που βοηθά στην ανακούφιση από καταστροφές. Δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται με την ομάδα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bettina Anderson (@bettina_anderson)

Η Άντερσον ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media φωτογραφίες της με πλουμιστά και πολυτελή ρούχα και κοσμήματα, προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής της.

KimberlyGuilfoyle

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ/Reuters

Οι φήμες για την Άντερσον και τον Τραμπ Τζούνιορ έφτασαν στα «αυτιά» του Τύπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τους είδαν να ανταλλάσσουν φιλιά. Αργότερα, η Άντερσον παρακολούθησε τον Αύγουστο, το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου η Guilfoyle ήταν βασική ομιλήτρια.

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο The Daily Beast ότι ο Trump Jr. ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ντυνόταν η Guilfoyle.

«Ο Ντον Τζούνιορ λέει στους ανθρώπους εδώ και μήνες ότι η Κιμ είναι τόσο σφιγμένη και ντύνεται πάντα τόσο επαγγελματικά με τέτοιου είδους φορέματα και ψηλά τακούνια και ποτέ δεν φαίνεται χαλαρή ή άνετη», δήλωσε η πηγή.

«Τα στενά φορέματα πρέπει να φύγουν και της το έχουν πει αυτό».

Ο εκλεγμένος πρόεδρος διόρισε πρόσφατα την Guilfoyle πρέσβειρα στην Ελλάδα , γεγονός που θα την κρατήσει μακριά από τη Νέα Υόρκη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ντόναλντ Τραμπ, ζήτα συγγνώμη»: Πάνω από 10.000 άνθρωποι στη Δανία διαδήλωσαν κατά του Αμερικανού προέδρου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει πως τα στρατεύματά του ΝΑΤΟ «παρέμεναν λίγο μακριά από τις γραμμές του μετώπου» κατά τη διάρκεια των 20 ετών της σύγκρουσης στο Αφγανιστάν
Δανία
Παραιτήθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Σλοβακίας μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων του με τον Επστάιν
«Όχι επειδή έκανα κάτι παράνομο ή ανήθικο, αλλά για να μην επιβαρυνθεί πολιτικά για κάτι που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις του», ανέφερε ο Λάιτσακ για την παραίτησή του
Μίροσλαβ Λάιτσακ
Πάνω από 32 νεκροί στη Γάζα μετά από ισραηλινό χτύπημα που βάζει σε κίνδυνο την εκεχειρία
Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι οι ενέργειές του έγιναν ως αντίποινα για ένα περιστατικό κατά το οποίο οκτώ Παλαιστίνιοι αντάρτες βγήκαν από μια σήραγγα στη Ράφα, στη νότια Γάζα
Λωρίδα της Γάζας