Κόσμος

Bettina Anderson: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και «πέτρα» του σκανδάλου

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει διαλύσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μάλλον κληρονόμησε τα άτακτα γονίδια του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, μιας και πριν αφαιρέσει τη βέρα αρραβώνων του με την πρώην του και μελλοντική πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έβαλε άλλη στην καρδιά του.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, εθεάθη χεράκι-χεράκι με την κοσμική Bettina Anderson στο Παλμ Μπιτς, αν και δεν έχει ακυρώσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Ο 46χρονος Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε στο πάρτι των 38ων γενεθλίων της Anderson στο Παλμ Μπιτς την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, ούτε η 55χρονη Guilfoyle, ούτε ο Trump Jr. έχουν κάνει επίσημη δήλωση ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ιδού ποια είναι η «πέτρα το σκανδάλου»: 

Η Anderson έχει περιγράψει τον εαυτό της ως μια «τυπική μαμά», αλλά χωρίς σύζυγο, παιδιά ή «δουλειές του σπιτιού», σύμφωνα με το bio στο προφίλ της στο Instagram.

Είναι κόρη του αείμνηστου Harry Loy Anderson Jr. που έγινε ο νεότερος πρόεδρος τράπεζας στη χώρα, σε ηλικία 26 ετών. 

Είναι κάτοικος του Παλμ Μπιτς, σύμφωνα με τους New York Times και έχει εργαστεί για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Paradise Fund, που βοηθά στην ανακούφιση από καταστροφές. Δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται με την ομάδα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bettina Anderson (@bettina_anderson)

Η Άντερσον ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media φωτογραφίες της με πλουμιστά και πολυτελή ρούχα και κοσμήματα, προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής της.

KimberlyGuilfoyle

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ/Reuters

Οι φήμες για την Άντερσον και τον Τραμπ Τζούνιορ έφτασαν στα «αυτιά» του Τύπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τους είδαν να ανταλλάσσουν φιλιά. Αργότερα, η Άντερσον παρακολούθησε τον Αύγουστο, το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου η Guilfoyle ήταν βασική ομιλήτρια.

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο The Daily Beast ότι ο Trump Jr. ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ντυνόταν η Guilfoyle.

«Ο Ντον Τζούνιορ λέει στους ανθρώπους εδώ και μήνες ότι η Κιμ είναι τόσο σφιγμένη και ντύνεται πάντα τόσο επαγγελματικά με τέτοιου είδους φορέματα και ψηλά τακούνια και ποτέ δεν φαίνεται χαλαρή ή άνετη», δήλωσε η πηγή.

«Τα στενά φορέματα πρέπει να φύγουν και της το έχουν πει αυτό».

Ο εκλεγμένος πρόεδρος διόρισε πρόσφατα την Guilfoyle πρέσβειρα στην Ελλάδα , γεγονός που θα την κρατήσει μακριά από τη Νέα Υόρκη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Στον «πάγο» από το Eurogroup το αίτημα Ελλάδας και Ιταλίας για επέκταση της δημοσιονομικής ευελιξίας λόγω της ενεργειακής κρίσης
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Βάλντις Ντομπρόβσκις ζητά δημοσιονομική σύνεση: «Θα εξετάσουμε πιο διεξοδικά τα αιτήματα Ελλάδας και Ιταλίας για μεγαλύτερη ευελιξία»
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία και την Παραγωγικότητα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, και ο Πιερ Γκραμένα, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), μιλούν σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο
Ένας «παλιός φίλος», μια σόμπα και ένα σαμοβάρι: Η φωτογραφία από τα γενέθλια του Πούτιν με τον πρώην Γερμανό καγκελάριο, Σρέντερ
Ο Πούτιν γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Γκέρχαρντ Σρέντερ στην κατοικία του στη Μόσχα, ο πρώην καγκελάριος έφτασε στη Ρωσία για δουλειές που σχετίζονται με την αλυσίδα Globus
Πηγή φωτογραφιών: AFP
Ουκρανία: Στις ΗΠΑ οι διαπραγματευτές του Ζελένσκι για συνομιλίες με τους απεσταλμένους Τραμπ – Στόχος ο τερματισμός του πολέμου με τη Ρωσία
Διήμερες επαφές στο Μαϊάμι, την ώρα που η Μόσχα απορρίπτει την πρόταση για εκεχειρία στον ενεργειακό τομέα και στη θάλασσα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Τραμπ βράβευσε τον Μασκ με το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών: «Τιτάνας της βιομηχανίας, είναι ο Έντισον της εποχής μας»
Με θερμά λόγια τίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, παρά την απομάκρυνσή τους τελευταίους μήνες - Βραβεύσεις και για κορυφαία στελέχη των Google, Nvidia, AMD, Dell και Microsoft
Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ