Κόσμος

Bettina Anderson: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και «πέτρα» του σκανδάλου

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει διαλύσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μάλλον κληρονόμησε τα άτακτα γονίδια του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, μιας και πριν αφαιρέσει τη βέρα αρραβώνων του με την πρώην του και μελλοντική πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έβαλε άλλη στην καρδιά του.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, εθεάθη χεράκι-χεράκι με την κοσμική Bettina Anderson στο Παλμ Μπιτς, αν και δεν έχει ακυρώσει τον αρραβώνα του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Ο 46χρονος Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε στο πάρτι των 38ων γενεθλίων της Anderson στο Παλμ Μπιτς την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, ούτε η 55χρονη Guilfoyle, ούτε ο Trump Jr. έχουν κάνει επίσημη δήλωση ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ιδού ποια είναι η «πέτρα το σκανδάλου»: 

Η Anderson έχει περιγράψει τον εαυτό της ως μια «τυπική μαμά», αλλά χωρίς σύζυγο, παιδιά ή «δουλειές του σπιτιού», σύμφωνα με το bio στο προφίλ της στο Instagram.

Είναι κόρη του αείμνηστου Harry Loy Anderson Jr. που έγινε ο νεότερος πρόεδρος τράπεζας στη χώρα, σε ηλικία 26 ετών. 

Είναι κάτοικος του Παλμ Μπιτς, σύμφωνα με τους New York Times και έχει εργαστεί για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Paradise Fund, που βοηθά στην ανακούφιση από καταστροφές. Δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται με την ομάδα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bettina Anderson (@bettina_anderson)

Η Άντερσον ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media φωτογραφίες της με πλουμιστά και πολυτελή ρούχα και κοσμήματα, προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής της.

KimberlyGuilfoyle

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ/Reuters

Οι φήμες για την Άντερσον και τον Τραμπ Τζούνιορ έφτασαν στα «αυτιά» του Τύπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τους είδαν να ανταλλάσσουν φιλιά. Αργότερα, η Άντερσον παρακολούθησε τον Αύγουστο, το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου η Guilfoyle ήταν βασική ομιλήτρια.

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο The Daily Beast ότι ο Trump Jr. ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ντυνόταν η Guilfoyle.

«Ο Ντον Τζούνιορ λέει στους ανθρώπους εδώ και μήνες ότι η Κιμ είναι τόσο σφιγμένη και ντύνεται πάντα τόσο επαγγελματικά με τέτοιου είδους φορέματα και ψηλά τακούνια και ποτέ δεν φαίνεται χαλαρή ή άνετη», δήλωσε η πηγή.

«Τα στενά φορέματα πρέπει να φύγουν και της το έχουν πει αυτό».

Ο εκλεγμένος πρόεδρος διόρισε πρόσφατα την Guilfoyle πρέσβειρα στην Ελλάδα , γεγονός που θα την κρατήσει μακριά από τη Νέα Υόρκη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Ελβετία: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στη Ζυρίχη – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», 3 τραυματίες
Σύμφωνα με την εφημερίδα 20 Minuten, την ώρα της επίθεσης ομάδα μαθητών περνούσε από τον σταθμό - Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία και πρόκειται για 31χρονο Ελβετό
Αστυνομικοί στην Ελβετία
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
Ποινική έρευνα σε βάρος της Τζιν Κάρολ που είχε κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση
Η Τζιν Κάρολ είχε ισχυριστεί στο βιβλίο της το 2019 ότι ο Τραμπ της επιτέθηκε σεξουαλικά σε δοκιμαστήριο πολυκαταστήματος στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1990 - «Δεν είναι ο τύπος μου» είχε απαντήσει ο Τραμπ
Τζιν Κάρολ
Κλοιός σκανδάλων για τον Σάντσεθ στην Ισπανία: Υποθέσεις διαφθοράς για τον αδελφό, τη σύζυγο και τον Θαπατέρο τον πιέζουν για πρόωρες εκλογές
Η έφοδος της ισπανικής αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία των Σοσιαλιστών κλιμακώνει την πολιτική πίεση προς τον Σάντσεθ, καθώς οι έρευνες για υποθέσεις διαφθοράς φτάνουν μέχρι το στενό του περιβάλλον
Πέδρο Σάντσεθ 9