Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Chelsie Kryst: Αυτοκτόνησε η πρώην «Μις Αμερική» – Έπεσε από τον 29ο όροφο

Chelsie Kryst: Αυτοκτόνησε η πρώην «Μις Αμερική» – Έπεσε από τον 29ο όροφο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η πρώην Μις Αμερική αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 29ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. 

Όπως έκανε γνωστό το TMZ, η «Mις Αμερική 2019», Cheslie Kryst, αυτοκτόνησε πέφτοντας από όροφο πολυκατοικίας που διέμενε. Η ίδια έμενε στον 9ο όροφο, αλλά οι μάρτυρες την είδαν στον 29ο όροφο σύμφωνα με την NY Post, που δημοσίευσε την είδηση.

Μάλιστα, λίγο πριν πεθάνει η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία της στο Instagram με τη λεζάντα: «Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη». 

Σύμφωνα με τη NY Post, η Kryst έγραψε σημείωμα αυτοκτονίας, όπου άφηνε τα πάντα στη μητέρα της, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. 

Σημειώνεται πως τη μέρα που η Kryst αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της είχε γράψει στο Instagram: «Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

 

Η Kryst εργαζόταν ως ρεπόρτερ, ενώ τον Οκτώβριο του 2019, η Kryst μίλησε στο Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: «Κάνω τα πάντα για να φροντίσω την ψυχική μου υγεία. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με έναν σύμβουλο. Μου δίνει στρατηγικές όταν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω βαρύ πρόγραμμα».

Η οικογένειά της με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε: «Το φως της έδωσε έμπνευση στον κόσμο, με την ομορφιά και την δύναμή της. Είχε ενδιαφέρον, είχε αγάπη, γελούσε και έλαμπε».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις